vineri, 11 iunie 2010

ziua o suta patruzeci si patru

Despre Picnicul fotografic la Salciua



Acu fix o saptamana eram cu bagajul la servici si numaram orele ramase pana la 15.30 cand plecam ...de vineri pana duminica la Salciua...la pozat de zmei!:)

La Poarta Zmeilor esti intampinat cu branza, slanina, ceapa, paine proaspata, apa rece si...o tuica sau o afinata dupa caz! Si dupa week-endul asta o vorba mi-a ramas intiparita bine in minte:

"- No servus, Dana! "

Si cine-o fost la Salciua stie ca dupa asta urma ciocnit paharul si baut...si Florin a avut grija sa se auda des- No servus Dana!:))

Si ce-am mai invatat de la Salciua e ca nu-i a buna daca stau serioasa, trebuie musai, musai sa-mi lipesc un zambet de fatza, ca altfel arat tare suparata, de zici ca toate grijile lumii mi-au cazut pe umeri. Da, da...si au avut grija colegii de workshop sa-mi arate cum sunt cand sunt serioasa!:)

Asa ca am incercat sa fiu bucuroasa si zambareata, nu ca mi-ar fi fost prea greu... adevarul e ca am fost cu adevarat bucuroasa la Salciua...nu ma interesa sa dorm- la 6 ma trezeam fara ceas desteptator- naiba stie cum-, sa mananc-mai putin bulzul si saratelele de la Ada, alea m-au interesat f. tare:) -ci doar sa merg pe dealuri, prin sat...oriunde...sa merg si sa fotografiez!

Si am avut noroc de vreme buna, de oameni faini, da' chiar faini, si de mult chef de pozat!

Si Doamne cum astept sa se faca workshop nou...ca nimic nu-i mai fain decat sa fii inconjurat de oameni prietenosi care impartasesc aceeasi pasiune ...Si numai unul ca ei stie cum e sa-ti iei traisa cu merinde pe-un umar si aparatul pe celalat si sa te pierzi o zi intreaga pe dealuri, la fotografiat!

A fost minunat...nesperat de minunat daca as putea spune!:) Si mai vreau...negresit!

PS Irina, am avut colonie de broaste iara in bocanci, ca atunci, iarna la Magura....Mi-am amintit de excursia aia mereu week-end-ul trecut!:)

4 comentarii:

Irina spunea...

:)) Vai ce frumos...ce as fi vrut si eu sa fiu langa tine...
Sa pui pozeee...multe poze!!!
Te pup!

Anonim spunea...

draga Dana, si eu ma bucur ca am fost acolo si v-am intalnit pe toti.

Paul Gabriel Pasztor spunea...

Pot spune ca a fost ”fain” - asa se spune pe-aici. Chiar foarte fain - după multa vreme - cam 2 ani - am redescoperit bucuria de a fotografia, fara a fi stresat de rezultate. Si - poate doar o parere personala - parca mi-au iesit mai bine si fotografiile.

Oameni de nota 10 - cum zici si tu. Eu tare de mult visez sa mergem o gasca la Sighisoara, macar 2 zile. Ce zici, te bagi?

Pana atunci... ”No servusz Dana”!

Danad spunea...

Merci mult de cuvinte, Irina, Paul...si inca cineva.
Si da, vreau sa ma bag in excursia aia la Sighisoara! Clar ca vreau!:)